Gyorskeresés
    Keresés értékesítő nevére
Elérhetőségek
4029 Debrecen
Csapó u. 58.
Tel./Fax: 06 52 / 501-787
Mobil: 06 30 / 229-6062

Kiemelt ajánlat
  • Debrecen,
    Bethlen utca
    Ingatlan előnézet
    197.000 Ft/hó
Reklám
Exkluzív szolgáltatásunk:
albérlet felügyelet, minimális havi díj ellenében.
Előnyök: nincs kihasználatlan hónap, nincs kifizetetlen rezsi, kényelem. Bankszámlára utalás minden hónapban. Karbantartást, takarítást is elvégezzük igény szerint.
30-229-6062
Reklám
Túl hitelezett lakások eladása. Végrehajtás alatti ingatlanok értékesítését is vállaljuk. Banki megegyezések lebonyolítása.

ügyintéző: Nagy Lajos
06-30-229-6062
ingatlanhaz.eu
eladó lakás ház albérlet Debrecen
Reklám
Lakása eladó, vagy venni szeretne? Energetikai tanúsítvány szükséges? Nem érti a tulajdonlapot? Hitel kellene de nem tudja hova merre forduljon? Debrecenben állunk rendelkezésére keresse kollegáinkat:
Nagy Lajos irodavezető 30-229-6062

az ingatlan ügyletek bonyolítása angol, orosz és német nyelven is megoldható

lakás ház eladás albérlet Debrecen
Cégismertető
A Széchenyi Ingatlanház (üzemeltető: Quattro Immobili Ingatlanközvetítő Kft.) egy 100 %-ban magyar tulajdonú, az ingatlanpiacon 2008 óta jelenlévő és egyre növekvő forgalmat bonyolító, folyamatosan és sikeresen bővülő cég. Ezen felül több ingatlanforgalmazóval van együttműködési megállapodásunk, ami lehetővé teszi, hogy szerepet vállaljunk minél több ingatlan értékesítésében, illetve megvásárlásában. Naponta frissített számítógépes adatbázisaink pedig garanciát jelentenek arra, hogy a minket megbízó ügyfelek kínálata a piacon jelenlévő mindenkori aktuális kereslettel fog találkozni.

A Széchenyi Ingatlanház vezető beosztású munkatársai 5-10 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Értékesítőink különleges, egyedi felkészítést kapnak, rendszeres képzéseinken a legmagasabb szintű szakmai és piaci ismereteket sajátíthatják el és állíthatják ügyfeleink szolgálatába.

ingatlanhaz.eu eladó lakás ház Debrecen eladó lakás ház eladó lakás ház