Elérhetőségek
4029 Debrecen
Csapó u. 58.
Tel./Fax: 06 52 / 501-787
Mobil: 06 30 / 229-6062

Mit várhat tőlünk az ügyfelünk, ha megbíz minket?
Mit várhat tőlünk az ügyfelünk, ha megbíz minket?
Cégünk ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Lakás, ház, és minden egyéb ingatlan értékesítését vállaljuk.

A Széchenyi Ingatlanház kizárólagos és nem kizárólagos szerződésekkel egyaránt dolgozik igazodva a piaci igényekhez.
A kizárólagos megbízás komoly felelősséget ró munkatársainkra, hiszen nekünk nem csak az egyik, hanem az egyetlen megbízottként kell megtalálnunk a lehető legjobb megoldást, ami képes kielégíteni ügyfeleink igényeit.
Sok ügyfelünk előnyben részesíti ingatlan eladáskor a versenyhelyzetet, vagyis több irodának ad megbízást esetleg ő maga is árulja, ebben az esetben több bizonytalansági tényező van, pl: ki hozta a vevőt, miért van többféle áron hirdetve az ingatlan, kivel is tárgyaljon a vevő stb..

Érthető módon a legtöbben a kizárólagos megbízást választják egyrészt, mert alacsonyabb a munkadíj, átláthatóbb az értékesítés folyamata, magasabb színvonalú munkavégzés várható.

A Széchenyi Ingatlanház másik fő profilja az albérlet közvetítés, ehhez kapcsolódóan bevezettünk egy pluszszolgáltatást a hosszú távú albérlet felügyeletet, vagy másképpen lakás kezelő szolgáltatást. A szolgáltatás abból áll, hogy bérleti idő alatt az iroda minimális díj ellenében ellátja a főbérlő feladatait ez nagyfokú biztonságot ad a főbérlőnek és sok kellemetlenségtől megkíméli.

Értékbecsléssel és hitelügyintézéssel kapcsolatosan is bátran fordulhatnak hozzánk. Széles körű kapcsolataink révén bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyben segítséget tudunk nyújtani.

Vevőkkel és eladni vagy bérbe adni szándékozókkal szerződünk. Nálunk soha senki nem tapasztalhat olyat, hogy „áll az ingatlanpiac”, mi sohasem mondjuk azt, hogy egy lakás „eladhatatlan”.

Meggyőződésünk, hogy csak munka, hozzáértés és megfelelő információs adatbázis kérdése egymásra találtatni az ingatlanját eladásra kínáló ügyfelet és az adott ingatlant kereső fizetőképes vevőt. Mi szigorú határidőkkel dolgozunk, maximális erőbedobással, és olyan intenzitással, amit ügyfeleink is minden esetben érzékelhetnek. Ha elvállaljuk egy lakás értékesítését, akkor nyilvántartásunk lehetővé teszi, hogy potenciális vevők hosszú sorának ajánljuk ki és mutassuk be azt. A mi értékesítőink megdolgoznak a jutalékukért, és a munkájuk lényege az, hogy megoldásokat találjanak, ne pedig kifogásokat keressenek. Az értékesítés során mindvégig ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt, de tanácsainkkal, a piac érdeklődéséről szóló visszajelzéseinkkel is igyekszünk segíteni és előmozdítani egy-egy ingatlan adásvételét. Ha nehézségekbe ütköznek tehát ingatlanjuk értékesítése közben, keressék meg a Széchenyi Ingatlanházat! A mi cégfilozófiánk szerint ugyanis „az értékesítés ott kezdődik, ahol a vevő nemet mond”.
ingatlanhaz.eu